Pedagogia Corporal Conscient

Aprèn a conèixer el teu cos, a treballar-lo i a comprendre'l, i descobreix un nou benestar del qual tu tens el control

Què es la Pedagogia Corporal Conscient?

 

La Pedagogia Corporal Conscient, com diu el seu nom, és un tipus de pedagogia corporal que es centra especialment en aconseguir que aprenguis a conèixer el teu propi cos, a ser-ne conscient, i amb aquest coneixement aprendre a treballar-lo amb exercicis suaus però intensos i així restablir el seu estat òptim i obtenir un benestar durador.

La Pedagogia Corporal Conscient està inspirada en gran part pel treball de Françoise Mézières. Carme Vicario també va treballar com a professional d’Antigimnàstica durant 20 anys, i va rebre’n la formació de la mateixa Thérèse Bertherat.

A cada sessió treballaràs un part del cos diferent i aprendràs a fer exercicis que t’ajudaran a relaxar, estirar i alliberar aquells músculs que fa anys que viuen en tensió i rigidesa, sense conèixer el seu autèntic potencial. Aquests exercicis els pots reproduir a casa, i a mesura que vagis a les sessions, t’adonaràs que ets molt més conscient de tot el que passa al teu cos. Aprendràs a reconèixer quan, per exemple, les espatlles entren en tensió i podràs actuar al moment i així evitar que la tensió s’acumuli i acabi causant dolor.

La Pedagogia Corporal Conscient és un viatge cap a l’interior, un viatge de redescobriment, de coneixement, i sobretot de benestar amb un mateix.

w

Consulta gratuïta

Contacta’ns per fer una entrevista gratuïta on t’explicarem amb tot detall tot el que vulguis saber sobre la Pedagogia Corporal Conscient, sense cap tipus de compromís.

Sessions individuals

Inicíat en la Pedagogia Corporal Conscient amb sessions individuals abans d’entrar en un grup. També és possible continuar les sessions individuals després de consultar-ho.

Sessions de grup

Practica la Pedagogia Corporal Conscient en un grup reduït i treballa totes les parts del cos en sessions especialitzades.

+ 26 anys d'experiència

La Carme té més de 26 anys d’experiència com a terapeuta corporal. Estàs en bones mans!

Contacta amb mi

Contacta amb mi per telèfon o email i informa’t sobre com pots millorar el teu cos i el teu benestar general amb la Pedagogia Corporal Conscient.

Sense cap tipus de compromís!